sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Humanitaarinen matusirkus ns rasvaperseidenkuljetuksena keskuuteemme eli kaikkinainen luku- ja kirjoitustaidottomien rahtauskusetus keskuuteemme sille loppu, kuten muullekin bongosirkukselle ilmastonmuutoshuuhaasta alkaen


 Humanitaarinen matusirkus  ns "nauravien hampaiden" ja rasvaperseidenkuljetuksena keskuuteemme eli kaikkinainen luku- ja kirjoitustaidottomien sekä islamistiterroristien rahtauskusetus keskuuteemme sille loppu:
2016 Helsingin poliisi kirjoitti:
”Tilanne ei ole poliisin hallinnassa, koska maahantulijoiden taustoja ei pystytä riittävästi selvittämään eikä poliisin resurssit riitä tulijoiden valvomiseen. Lisäksi joukossa on varmuudella Isis-taistelijoita, mikä tuo mukanaan aivan uudenlaisia uhkia.
On kestämätön tilanne, että Suomeen otetaan vuosittain tuhansia ihmisiä, joista ei välttämättä pysty varmistamaan edes henkilöllisyyttä. Useita turvapaikkahakemuksia vastaanottaneena tiedän, että monesti kohtaaminen viranomaisen kanssa alkaa selkeillä valheilla.”
Entisen sisäministeriön kansliapäällikön Päivi Nergin mukaan tulijoista tiedettiin kaikki mahdollinen.
----------------------------------------------


 Loppu muullekin "Bingo Bango Bongo"- bongosirkukselle ilmastonmuutoshuuhaasta alkaen. 

Ilmastonmuutoksesta olennaisin: Pidätellään pieruja vs Islannissa tulivuori purkaantuu?
https://ilmastonmuutoksesta.blogspot.com 

Kommarit / isovenäläiset stalinismin putinsmin kaalimaan sorkkina erilaisten väyrysen paavon tapaisina desantteina edelleen riesana eduskuntavaaleissa eurovaaleissa 2019:
https://kansalaispuolue-suomi.blogspot.com/

SKE "suomen kansa eduskuntavaaliehdokkaat samaa sarjaa 
https://ske-eduskuntavaaliehdokkaat.blogspot.com/


Kansakunnallinen opastajanne Seppo Lehto 

Kenties ehdokkaana seuraavissa eduskuntavaaleissa / eurovaaleissa, mutta ei nyt.Tuenilmaisu Heikki Luoto eduskuntaan Pirkanmaalta 2019 videopuheenvuorossani:--------------------------------
Hernekeittoa varattomille suomalaisille vs hotellimajoitusta elintasohuijareille muiden maiden kustannuksellamme, siitä on kyse. Sille ja monellekin muulle kansakunnalliselle kusetuksellemme loppu:

https://hernekeittoa-varattomille.blogspot.com/

-------
Seppo Lehto eduskuntavaaliajatuksia 2019 ja suosituksiaan eri vaalipiireissä eduskuntaan / europarlamenttiin
Suursuomalainen, AKS:n ja IKL:n arvot sisäistänyt isänmaan ystävä, ei mikään stalinisti tai putinisti tai hyysärimafian kusipää, Suomi suomalaisille, kestävää kehitystä Suomi olkoon jatkossakin tunnistettavissa Suomeksi, eikä sekoitettavissa Somaliaan tai muuhun kamelikulttitahoon
Seppo Lehto suursuomalainen, ole sinäkin ja valitse suomalaisille suomalainen valkoinen tulevaisuus mustan sijaan. Väestönvaihto on peruuttamaton, jollei toimita oikein.
-----------
suursuomalainen@